Voor 16:00 besteld: dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 75
Klantenservice met jaren ervaring
Gratis sample bij je bestelling!

Aftersun

Australian Gold Soothing Aloë aftersun

De after sun die niet meer weg te denken is van je vakantie...
€18,95

Aftersun

Aftersun is een belangrijk onderdeel van je huidverzorging wanneer je geregeld gebruik maakt van zonlicht. Aftersun is een verzachtend en verkoelend product dat je kunt gebruiken als je verbrand bent, maar ook na een dag waarop je sterk bent gekleurd of je huid veel zonlicht heeft gekregen. 

Zonlicht droogt de huid uit en zal dus na een dagje strand of een zonnebankje snakken om hydratatie en verkoeling. Aftersun bestaat vaak voor een heel groot deel uit Aloë Vera. Aloë Vera is verkoelend, kalmerend en hydraterend. Precies hetgeen dat je huid dan nodig heeft!

In een goede aftersun vind je ook vaak hyaluronzuur en glycerine. Dit zijn allemaal ingrediënten die de vochtbalans van de huid weer op peil zullen brengen.

Maar wat is nu eigenlijk het verschil met een moisturizer? Aftersun komt ook wel eens voor als lotion, maar is meestal een gel. De ingrediënten in aftersun zijn vaak zo samengesteld dat het een verkoelend effect heeft. Dat is met een moisturizer meestal niet zo. Een moisturizer is ook vaak vetter. Dat kun je beter niet op een verbrande huid gebruiken, omdat de poriën dan sluiten en de warmte niet goed kan ontsnappen.

Aftersun en een verbrande huid

Een aftersun gebruik je op een schone huid, dus na het douchen. Neem als je verbrand bent altijd een lauwwarme douche. Niet te heet en niet te koud. Dat is het beste voor de huid en je poriën. Na het douchen breng je aftersun aan en indien nodig herhaal je dit een aantal keren per dag.

Wist je dat je voor een extra verkoelend effect je aftersun in de koelkast kunt leggen voordat je hem gaat gebruiken? Als je aftersun een gel is kun je hem daar standaard bewaren!

Op deze pagina vind je de lekkerste aftersun producten. Heb je vragen? Stel ze gerust via [email protected].

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Voor 16:00 besteld: dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 75
Klantenservice met jaren ervaring
Gratis sample bij je bestelling!