Voor 16:00 besteld: dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 75
Klantenservice met jaren ervaring
Gratis sample bij je bestelling!

Over ons

Wat leuk dat je meer wilt weten over ons!

Wij vertellen daar graag over, omdat we met veel plezier en passie ons werk doen. 

Het is ooit begonnen toen Kitty, mijn huidige compagnon, en ik, Janou, werkzaam werden bij zonnestudio Saensun in Krommenie in 2014. Na jaren collega's te zijn geweest hebben we besloten om in juli 2019 de zaak over te nemen. Appeltje eitje, dachten we. Daar hadden we ons wel een beetje op verkeken. Ondernemen is een vak apart!

Er ging een nieuwe wereld voor ons open en we leerden veel. In de jaren dat wij werknemers waren bij Saensun hebben we veel mogen leren. Zo hebben we ieder jaar onze certificaten Tanning Consultant in Professional Tanninglotions van zowel Australian Gold als Devoted Creations behaald tot op heden. We hebben ook onze landelijke diploma Zonneconsulent behaald vanuit SVZ (Samenwerking Verantwoord Zonnen) in 2019 en Professional Sunbed Operator vanuit de ESA (European Sunlight Association) ook in 2019. 

Vorig jaar op 15 december is onze zaak gesloten door COVID-19. Dit heeft uiteindelijk 6 maanden geduurd en het was voor ons een flinke klap. In die periode zijn we vooral nog gemotiveerder geworden dan we al waren om het een succes te maken als we daar weer de kans voor kregen. Het was tijd voor een volgende stap. Verschillende ideeën kwamen naar boven, alleen waar we het meest enthousiast over werden was toch wel een webshop. Een online winkel met alle producten die wij heel fijn vinden en waar we je alles over kunnen vertellen. 

Onze kennis van de producten komt niet alleen voort uit de trainingen. We hebben ze natuurlijk ook uitvoerig getest! De eerste jaren werkten wij vooral met Australian Gold. Wij hebben toen veel kennis opgedaan over deze fijne producten, de ingrediënten en de werking. Later zijn we ons meer gaan verdiepen in Devoted Creations. Een mooi merk met fijne producten. MineTan zijn we sinds vorig jaar gaan testen en daar zijn we meer dan tevreden over. We hopen dat we in de toekomst nog meer mooie merken kunnen vinden die producten maken die goed zijn voor de huid, het resultaat geven die we zoeken, animal friendly zijn en rekening houden met het milieu. 

We vinden het super leuk dat je iets meer over ons wilde weten. Ons streven is om zoveel mogelijk mooie producten naar jullie op te kunnen sturen en dat jullie blij zijn met het resultaat. Daarom wensen we je veel shop plezier!

Liefs,

Kitty en Janou

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Voor 16:00 besteld: dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 75
Klantenservice met jaren ervaring
Gratis sample bij je bestelling!