Voor 16:00 besteld: dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 75
Klantenservice met jaren ervaring
Gratis sample bij je bestelling!

Zlefbruiner tools

MineTan Applicator

Met deze superzachte, wasbare applicator breng je zonder moe..
€5,95

Zelfbruiner tools

Het was vast even zoeken welke zelfbruiner het beste bij je zou passen, maar je hebt hem gevonden. Jouw match! Nu is het van belang dat je je zelfbruiner zo mooi, egaal en vlekvrij kan aanbrengen. 

Dit doe je niet met je blote handen. Handen zijn vaak droog en de binnenkant van de hand bevat veel eiwitten. Dat betekent dat de DHA van de zelfbruiner zich snel zal hechten aan je handen en je dus rondloopt met hele bruine handen. 

Ook is het niet aan te raden om hiervoor een washand o.i.d. te gebruiken. Dit creëert vaak dunne streepjes door de stof van de washand en het is zonde van je washand!

Dus zijn er tools voor selftanning bedacht om alles zo smooth mogelijk aan te brengen. Het beste breng je zelfbruiner aan met een handschoen. Een zogeheten selftan glove. Deze zijn súper zacht, kun je meerdere keren gebruiken en zelfs wassen!

Er zijn ook tan removal gloves ontworpen om je teint zo snel mogelijk te verwijderen, mocht je een foutje hebben gemaakt. Deze handschoenen om zelfbruiner te verwijderen zijn gemaakt van een speciale stof, waardoor je huid gemakkelijk “scrubt”. 

Alle tools voor het egaal aanbrengen van jouw zelfbruiner vind je op deze pagina.

Heb je vragen? Stel ze gerust via [email protected].

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Voor 16:00 besteld: dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 75
Klantenservice met jaren ervaring
Gratis sample bij je bestelling!